|
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Gruplar | Son Mesajlar | Bloglar | Online Oyun | Video Paylaşım | Çekilişler | Sohbet | Radio | Kurallar | ![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : uberkamil Konuyu açma zamanı : 07-15-2010 (02:04 AM), Son yazılan cevap zamanı : 08-27-2010 (11:04 AM). Bu konuya toplam : 19 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 531 kere görüntülendi. |
![]() |
Uyarı : Bu konu eskidir. Açılış tarihi 571 gün öncedir.Konuya yeni mesaj yazmadan önce, lütfen mevcut mesajları inceleyiniz.
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Sitelerinde o kadar sorun varki bunun benle ilgili olduğunu sanmıyorum. Hatta bilinçli yaptıklarını düşünüyorum. Bir kere videoların sonundaki kod bazen çıkmıyor. Bazen sürekli giriyorsunuz kabul etmiyor. Hallway sayfasına gönderiyor. Komple çıkış yapıyor. Video sayfaları arasında bir süre bekleyip sonraki sayfaya geçmeye çalıştığınızda hiçbirşey gözükmüyor undefined yazıyor. Bazen videoya giriş yaptığınızda siteye giriş yapmalısınız uyarısı çıkıyor tekrar videoya tıklayınca bu sefer izleniyor rastgele oluyor. ve daha gözüme takılan ama yazmaktan sıkıldığım atmalar, sapıtmalar. Sizlerinde başına geliyor mu? Bu kategorideki diğer son konular : |
| Reklam |
uberkamil - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Problemler | estorak | 19 | 531 | 07-15-2010 02:04 AM |
|
|
Yardım, Görüş, Öneri ve İstek | SFL | 7 | 399 | 06-12-2010 01:04 PM |
|
|
||||
|
||||
|
ben 2gundur lockerza giremiyorum.butun siteler hizla aciliyor ama lockerz acilmiyor baglanti yokmus gibi hata veriyor..neden olabilir acaba..
|
|
|
||||
|
||||
|
seninki banlanma gibi duruyor modeme restart at geçmişi temizle dene.
|
|
|
||||
|
||||
|
banlanicak yanlis bisey de yapmaadim ama.denedim gecmisi temizledim olmadi..
|
|
|
||||
|
||||
|
sanırım kimse böyle dertler yaşamıyor herkesin lockerz normal çalışıyor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Videoyo izledikten sonra anasayfaya atması beni deli ediyor yok çıkış yapıyor bazen çok sinir bozucu bişi :S:S
|
||||
|
||||
|
Bana da oluyor hepsi.
|
||||
|
||||
|
Ben bunu ptz mıktarına bağlıyorum ... şuan 15.000 ptz var ... yaklasık 15 gundur butun bu sorunlar bendede olmaya basladı ... resmen bellı bır ptz ulaştıgınızda sıteden bıktırma çalışmaları baslıyor ... dıye dusunuyorum... çunku ptz mıktarım arttıkça bunların hepsının arttııgını kendım yasayarak gordum ... |
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
||||
|
||||
|
Bende hepsi var. Bence de PTZ ile ilgili. Pahalı şeyleri almayalım diye.
Adı üstünde Lockeriz. xD
| Stil | |
|
|
| Lockerz Türkiye | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Lockerz Türkiye en iyi ve tam görüntüleme için ziyaretçilerine, 1024x768+ çözünürlük ve Mozilla Firefox tarayıcısı tavsiye eder. |
Lockerz Türkiye, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Lockerz Türkiye, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Lockerz Türkiye yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Lockerz Türkiye -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, destek@lockerzturkiye.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Lockerz Türkiye 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. |
|
|