|
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Gruplar | Son Mesajlar | Bloglar | Online Oyun | Video Paylaşım | Çekilişler | Sohbet | Radio | Kurallar | ![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : eDDie Konuyu açma zamanı : 03-13-2010 (01:25 AM), Son yazılan cevap zamanı : 08-15-2010 (05:46 PM). Bu konuya toplam : 159 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 5380 kere görüntülendi. |
![]() |
Uyarı : Bu konu eskidir. Açılış tarihi 695 gün öncedir.Konuya yeni mesaj yazmadan önce, lütfen mevcut mesajları inceleyiniz.
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Proxy ve bunlarin gibi programlar ile izleyemdigimiz videolari izlemek sorun yaratir mi diye sormustum iste cevabi : Thanks for your email. This is technically against our Terms of Service. We strongly recommend that you do not do this. If our fraud team finds that you are doing this, corrective action may be taken. Thanks, Draken Mailin icin tesekkürler, Bu site kurallarina karsi bir durum. Bunu yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Eger dolandiricilik ekibi bunu bulursa bir takim önlemler alinabilir. Kisacasi Proxy ve bunun gibi programlarla videolari izlemek BAN sebebi. Ben uyarayimda kim naparsa yapsin sonra. Hediye aldikta sonra neden banlandik demesinler ![]() Bu kategorideki diğer son konular :
Konu Blastblood tarafından (03-13-2010 Saat 05:05 PM ) değiştirilmiştir. |
| Reklam |
eDDie - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Dizi | Paraçokomel | 13 | 185 | 01-14-2012 12:39 PM |
|
|
Ödüllü Uygulamalar | T3kin | 27 | 235 | 12-26-2011 03:25 PM |
|
|
||||
|
||||
|
ohaaa aman beyler dikkatli olun :/
bu arada bilgi için tesekkurler hocam
|
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Ben daha video izleyemedim bile. O yüzden rahatım.
|
||||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Ben özellikle gelecek cevabi bekledim, zaten aciklamada yaptilar izlenemeyen videoalrin puanlari verilecek diye. Belki simdi lockerz bunlari kontol etmeyecek ama eger olurda hediye alirsaniz, kontrol sirasinda fark edilirse bu kurallara aykiri oldugu icin ürünü alamayacaksiniz ve lockerz'dan bir takim yaptirimlar alacaksiniz. O yüzden sürekli haberleri takip etmeinizi öneriyorum.
|
|
|
||||
|
||||
|
Yanlış hatırlamıyorsam daha önce biriside senin gibi mail atıp sormuştu ve ona gelen cevapta sorun olmayacağı izleyebileceği tarzında bir mesaj almıştı şimdi bu ne demek oldu pek anlamadım lockerz kendi içinde birimleri arasında çelişmeye başladı.
|
|
|
||||
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|
||||
|
||||
|
Bende tam programları kurup izleyecektim msjı tam zamanında gördüm
a0 tane izleyemediğim var olsun kalsın..
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben mesajı yanlış hatırlamışım biri mesaj attığını yazmış ama daha cevap almamış galiba ben yanlış hatırlamışım.
Konu ibrahimhd tarafından (03-13-2010 Saat 01:47 AM ) değiştirilmiştir. |
|
|
||||
|
||||
|
Ya bu izlenemeyen videolar hangileri ?? Bende proxy var ama bende uzun zamandır izlemiyorum. Birisi o videoların adlarını yollayabilir mi lütfen ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Ben Amerika'daki arkadaşıma izlettirmiştim lockerza bununla ilgili mail attım illegal ise bu videolardan kazandığım puanları silin dedim bakalım ne olacak
[b]#Z List status [+] #60 Friends Joined #Termos [Geldi] #Tshirt [Yolda] [/b] Konu A.Fidan tarafından (03-13-2010 Saat 01:54 AM ) değiştirilmiştir. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Lockerz Türkiye | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Lockerz Türkiye en iyi ve tam görüntüleme için ziyaretçilerine, 1024x768+ çözünürlük ve Mozilla Firefox tarayıcısı tavsiye eder. |
Lockerz Türkiye, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Lockerz Türkiye, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Lockerz Türkiye yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Lockerz Türkiye -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, destek@lockerzturkiye.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Lockerz Türkiye 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. |
|
|