|
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Gruplar | Son Mesajlar | Bloglar | Online Oyun | Video Paylaşım | Çekilişler | Sohbet | Radio | Kurallar | ![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : Shift41 Konuyu açma zamanı : 07-23-2010 (12:32 AM), Son yazılan cevap zamanı : 08-27-2010 (10:56 AM). Bu konuya toplam : 28 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 1003 kere görüntülendi. |
![]() |
Uyarı : Bu konu eskidir. Açılış tarihi 563 gün öncedir.Konuya yeni mesaj yazmadan önce, lütfen mevcut mesajları inceleyiniz.
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Bu kategorideki diğer son konular :
Shift41 - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Alışveriş & Takas | Shift41 | 8 | 309 | 12-24-2010 07:01 PM |
|
|
İnternet 'ten Para Kazanma Sanatı | harock | 20 | 331 | 12-13-2010 06:25 PM |
|
|
||||
|
||||
|
Lockerz,üyelerinin fazla ptz kazanmasını istemiyor anlaşılan..Yani 3x uygulaması falan yapıyor ama yüksek ptzye sahip olanları düşürüyorlar..
[SIZE="1"][CENTER][B]Z-List T-Shirt [[COLOR="Red"]X[/COLOR]] Ipod Touch 8GB(3G) [[COLOR="Lime"]✔-Aralık 2009[/COLOR]] Paypal 25 $ [[COLOR="Lime"]✔-Ocak 2010[/COLOR]] Odyys Outline T-Shirt [[COLOR="Lime"]✔-Mart 2010[/COLOR]] Desktop Background - Icons Color[[COLOR="Lime"]✔-Haziran 2010[/COLOR]] Galatasaray Plaj Topu(Alazula)[[COLOR="Lime"]✔-Ağustos 2010[/COLOR]] Paypal 25 $ [[COLOR="Red"]X-İPTAL-Eylül 2010 #1[/COLOR]] iCard 25$[[COLOR="Lime"]✔-Aralık(Shop) 2010[/COLOR]] Silichone Earphone Cover White[[COLOR="Lime"]✔-Ocak 2011[/COLOR]] Women's MB Waverly Pleate Flats - Nude Napa(154$)[[COLOR="Red"]X-İPTAL- Şubat 2011[/COLOR]] Paypal 5$[[COLOR="Lime"]Mart 2011[/COLOR]] Write A Daily Question[[COLOR="Lime"]✔-Mayıs(Regional 1/21) 2011[/COLOR]] [/B][/CENTER][/SIZE] |
|
|
||||
|
||||
|
Diğer hesap dediğin ortaya çıkmış demekki kardeş. Yani şöyle çift hesap olduğun anlaşılmıştır
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne diyeceğim ki. İngilizcem 0 zaten. Bu durumda 2 cümle bile kuramıyorum :@ Durup dururken gitti ya. Allahım ya
Diğer hesabı açalı 2 ay oldu.
|
||||
|
||||
|
google translate den ufak ufak çevirmeye bak yada forumda çevirmelerini isteye bilirsin diye düşünüyorum bişi vardır ama bunun içinde
|
||||
|
||||
|
Bazı arkadaşların 3-4 hesabı varken sorun olmuyor da 2 hesaptan mı sorun olacak?
|
||||
|
||||
|
Hiç boşuna mail atmakla ugrasma.
Aynısı bana 3 hafta once oldu. 11k ptz vardı 895 yaptılar. 10 tane mail attım, hiç cevap yok. Son redeem'de de iphone skin aldım, ona da hile dediler. Lockerz bitmiştir maillerime cevap vermedikleri surece.
|
||||
|
||||
|
Battı galiba ptzler. İyi ya batsın bari rahatlamış oldum. İyice batsın.
|
||||
|
||||
|
Belli etmiyor derken? O hesaba 2-3 günde bir giriyordum zaten. İlk hesapta da anket + giriş yapıyordum. Bazı yabancılarında düşmüş ptz si.
|
||||
|
||||
|
Ip değişiğ giriyordur belli etmiyorlardır yani.Ayrıca bu Lockerz akıl sır ermez
|
|
|
||||
|
||||
|
benımde 15 k ptz sılınmıs lockerz bıttı artık benım ıcın
|
||||
|
||||
|
Ben yeniden başladım video izlemeye... Bari redeem gününe kadar ptz toplayayım da bişeyler alıp bırakacağım.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Lockerz Türkiye | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Kuruluş : 06 Kasım 2009 Lockerz Türkiye en iyi ve tam görüntüleme için ziyaretçilerine, 1024x768+ çözünürlük ve Mozilla Firefox tarayıcısı tavsiye eder. |
Lockerz Türkiye, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Lockerz Türkiye, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Lockerz Türkiye yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Lockerz Türkiye -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, destek@lockerzturkiye.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Lockerz Türkiye 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. |
|
|