|
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Gruplar | Son Mesajlar | Bloglar | Online Oyun | Video Paylaşım | Çekilişler | Sohbet | Radio | Kurallar | ![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : Moskvin Konuyu açma zamanı : 05-03-2010 (05:23 PM), Son yazılan cevap zamanı : 08-27-2010 (11:02 AM). Bu konuya toplam : 29 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 1215 kere görüntülendi. |
![]() |
Uyarı : Bu konu eskidir. Açılış tarihi 643 gün öncedir.Konuya yeni mesaj yazmadan önce, lütfen mevcut mesajları inceleyiniz.
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Arkadaşlar Garip Gelebilir Ama Bir Sorunum Var. Şimdi Allah Kısmet Ederse Bir Sonraki Redeem de Bende Bulunucağım. Ama Ne Alıcağımı Bilemiyorum. ![]() ![]() ![]() Aranızda Garanti Tecrubeli Birisi Vardır ve Bende Buna Dayanarak Size Soruyorum! Ben 3 Şık Arasında Gidip Geliyorum. Bir Yardımcı Olursanız Sevinirim...:confused::confused::confused: 1. New iPod Touch 8GB 2. G-Shock Mudman G9000 [ Siyah ve Turunculu] ![]() 3. Wii Sports with Console - Game included 1 .İpod Arama ve Mesajlaşma Özellikleri Yokmuş. 2. Saate diyicek bişi yok ama saat için mi biriktirdim o kadar Ptz yi ![]() 3. Son Olarak da ''Wii'' için çevirisinde; ''Wii Spor oyunları için konsolu ve oyun da var'' diyor. Yani İçinde Wii de var değil mi ? İşim Garanti olsun yamuka denk gelmiyim.Tabi Saçma Oldu Biraz :sYani kısacası seçenekler arasında turlar atıyorum.Yardımcı Olursanız Sevinirim... :confused::confused::confused::(:(:( Bu kategorideki diğer son konular :
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Problemler | Moskvin | 9 | 213 | 05-09-2010 11:30 AM |
|
|
Problemler | estorak | 29 | 1215 | 05-03-2010 05:23 PM |
|
|
Problemler | marvel781 | 5 | 168 | 04-28-2010 09:45 PM |
|
|
||||
|
||||
|
garanti istiyorsan saat
|
||||
|
||||
|
arama olsun olmasin New iPod Touch 8GB alirim ben 32 64 gb lari
|
||||
|
||||
|
sen ptz leri sakla zaten redeem danda umudunu kes ruslar ve polonyalılar tüm ürünleri kapıyor..
|
||||
|
||||
|
3 reedem gördüm daha dorusu göremedim yaklaşık 15 sn içinde herşey biter.
Dostum eğer bu işlerde bilgili birisini bulursan yardım eder alırsın bunlardan birini İpod ve wii hariş onu tr den alan 3-5 kişi var
|
|
|
||||
|
||||
|
Hiç güleceğim yoktu
muhahaha Sen duvar kağıdını kaparsan kendini şanslı say Sanki dediklerinin hepsi 7/24 shopta veriyorlarda karar veremiyorsun. Sana söyleyeceğim tek şey neyi yakalayabiliyorsan onu al. |
|
|
||||
|
||||
|
3 ünden birini alabilrsen büyük başarıdır.. Reedemler gerçekten 15 saniye sürüyor en fazla.. En fazla İpod ve Wii tercih edilenler arasında olmasıda dezavantaj.. Umarım istedigini alabilirsin
|
||||
|
||||
|
Sen yenisin galiba
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Teselli olarak duvar kağıdı.
|
||||
|
||||
|
| Stil | |
|
|
| Lockerz Türkiye | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Kuruluş : 06 Kasım 2009 Lockerz Türkiye en iyi ve tam görüntüleme için ziyaretçilerine, 1024x768+ çözünürlük ve Mozilla Firefox tarayıcısı tavsiye eder. |
Lockerz Türkiye, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Lockerz Türkiye, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Lockerz Türkiye yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Lockerz Türkiye -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, destek@lockerzturkiye.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Lockerz Türkiye 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. |
|
|