![]() |
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Üyeler | Gruplar | Arama | Yardım | LT Bank | Galeri | Video | Uydu Tv | Destek Ol | ![]() |
|
|
|
|
|||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : aktifnet Konuyu açma zamanı : 01-23-2010 (09:49 PM), Son yazılan cevap zamanı : 3 Gün önce (11:43 AM). Bu konuya toplam : 76 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve en son 4713 dakika önce görüntülendi. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Değerli kullanıcılarımız,
LT Bank 'a yeni ürünler ve mevcut bazı ürünlere stoklar eklendi. Yeni eklenen ürünler; iPhone 3G Sert Koruyucu Arka Kapak (Siyah) ![]() USB Mini Bilgisayar Süpürgesi (Siyah) ![]() Mini Portable Mp3 Player ![]() Apple iPod Kulaklığı (2. Nesil) ![]() Mini Universal Kumanda (Siyah) ![]() İstediğiniz ürüne daha çabuk ve ilk siz sahip olmak istiyorsanız, LT GOLD fırsatını kaçırmayın! Daha önce : 5 $ = 7.50 TL olan 1 aylık LT GOLD ücreti, kampanya ile birlikte 3.50 $ = 5 TL olmuştur. LT GOLD alan kullanıcılarımıza, 1000 LT Bank Puanı verilecektir! Ayrıca 3 aylık alan kullanıcılarımıza, 1 ay da bizim hediyemiz olacaktır.Yani 3 aylık ödeme ile 4 ay kullanacaklar. ![]() Havale/EFT ile ödeme yapmak isteyenler, bana özel mesaj atsın. Online paypal ve kredi kartıyla ödeme yapmak için : Ücretli Ürünler LT GOLD Üyeler; - LT GOLD Özel bölümlerinde, yazdıkları her mesajdan (muhabbet, geyik vs. dahil) LT Bank puanı kazanırlar ve mesaj sayıları artar. - Video bölümünde, video paylaşımı yapabilirler. - Uydu Tv izleyebilirler. - Nickleri belirgin olur ve özel bir renk alır. - Posta Kutusu, 500 mesaj kapasiteli olacak.(Standart üyelerde 50 adettir) - Rütbe yazısına müdahale edebilecekler. - Lockerz Türkiye 'ye görünmez giriş yapabilecekler. - Görünmez kullanıcıları görebilecekler. - İmzalarına resim yada banner ekleyebilirler. - Sadece LT GOLD üyelerine özel, ödüllü anket, kampanya ve çekilişlere katılabileceklerdir. (8 GB USB Bellek, Mp3 Player hediyeli anketler yapılmıştır.) - Lockerz Türkiye, LT Bank 'tan hediye ettiği ürünlere garanti sağlamamaktadır ve herhangi bir arıza veya problem durumunda, ürünlerin garantisi bulunmamaktadır ve bu gibi durumlar Lockerz Türkiye 'yi bağlamaz.
|
||||
|
||||
|
harika
|
||||||||||
|
||||||||||
|
güzel ürünler alacaklara şimdiden hayırlı olsun
|
||||||||||
|
|
||||
|
||||
|
Hayırlı olsun
|
||||
|
||||
|
noreply@lockerzturkiye.com Lockerz Türkiye; Yeni Ürün ve Stoklar Eklendi!
Mailimde böle bişi görünce bi an GERÇEK LOCKERZ dağıtımı başladı sandım ahaha |
|
|
||||
|
||||
|
Ürünlerin fiyatları da artmış ama
|
||||||||||
|
||||||||||
|
bende lockerz başladı zannettim
|
||||||||||
|
|
||||||||||
|
||||||||||
|
- Lockerz Türkiye 'ye görünmez giriş yapabilecekler.
- Görünmez kullanıcıları görebilecekler. bu biraz komik değil mi
|
||||
|
||||
|
Başka ödeme seçeneği yok mu ?
|
|
|
||||
|
||||
|
guzelmiş
| anket, anketler, apple, iphone, ipod, lockerz, lockerz türkiye, lockerzturkiye, paypal, usb, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
![]() |
![]() |