|
|
![]() |
![]() |
Anasayfa | Profil | Gruplar | Son Mesajlar | Bloglar | Online Oyun | Video Paylaşım | Çekilişler | Sohbet | Radio | Kurallar | ![]() |
|
|
![]() |
![]() |
|
||||||
| Konu İstatistikleri : Konuyu açan : gist Konuyu açma zamanı : 08-14-2010 (09:23 AM), Son yazılan cevap zamanı : 09-05-2010 (01:23 AM). Bu konuya toplam : 11 kullanıcı tarafından cevap yazıldı ve toplam 442 kere görüntülendi. |
![]() |
Uyarı : Bu konu eskidir. Açılış tarihi 541 gün öncedir.Konuya yeni mesaj yazmadan önce, lütfen mevcut mesajları inceleyiniz.
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba Arkadaşlar , Çok uzun zaman önce Zlist oldum .. aylar oluyor ... ama herhangibi bir şey gelmedi tshırt vs .. lockerza mail attım ... 14 marttan önce olduysan tshırt , sonra olduysan elektronık kıd gonderıcez dedıler.. zlıst tarıhımı nasıl ögrenebılırım ... bunun bır yolu varmı ? sımdıden çok tşkler ... Bu kategorideki diğer son konular : |
| Reklam |
gist - Son Açtığı 3 Konu
|
|||||
| Konu | Forum | Son Cevap | Cevaplar | Görüntüleme | Son Mesaj |
|
|
Lockerz - Çeviri | yaser | 2 | 191 | 08-20-2010 10:09 AM |
|
|
Lockerz - Çeviri | FatalRhymeR | 5 | 233 | 08-19-2010 09:21 AM |
|
|
Lockerz - Çeviri | burakkose | 18 | 386 | 08-17-2010 09:34 AM |
|
|
||||
|
||||
|
ben hallwaydan more soon more soon yaparak buldum 12 ocak
hala tişört yok ...
|
|
|
||||
|
||||
|
bu hallway ı bıraz daha açıklarmısın rica etsem ...
ilk kez duyuyorum ?? Neyın nesidir ? |
|
|
||||
|
||||
|
bende şu tişörtün son gününden 2 gün sonra odum z-list başka bir hediye vereceklerdi ama ses seda yok.
|
||||
|
||||
|
mail filan atmakmı gerekiyor göndermeleri için bilen birisi yokmu bekleyelimde zamanı yokmu bunun yani.ben daha mail filan atmadım baktımda 2 nisanda olmuşum ben mailmi atmak gerek acaba
|
||||
|
||||
|
Ben T-shirt ile ilgili sorun yaşamadım. Z-List olduktan 3hafta-1 ay sonra elime ulaştı. Hatta bu T-shirt geldikten yaklaşık 2 ay sonra büyük bir hata yaparak ikinci T-shirt'ü gönderdiler.
|
||||||||||
|
||||||||||
|
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
||||
|
||||
|
merhaba arkadaşlar 4 mart ta zlist olmuştum ancak bana lockerzden bu güne kadar hiç mail gelmedi.benim mail atmam gerekirmi ben tişörtmü yoksa yeni hediyemi alcağım konuyu lockerze yazmamda fayda varmı çünkü hiç onat maili felan gelmedi.bir yardımcı olabilirmisiniz bana.birde havale yle paypal hesabıma para yükleyebilecek bir arkadaş varmı acaba.şu wallpaperlerden almak istiyorum.
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Lockerz Türkiye | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.6 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Forum Answers by - Gio~Logist - Vbulletin Solutions & Services Lockerz Türkiye en iyi ve tam görüntüleme için ziyaretçilerine, 1024x768+ çözünürlük ve Mozilla Firefox tarayıcısı tavsiye eder. |
Lockerz Türkiye, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Lockerz Türkiye, 5651 Sayılı Yasa 'da tanımlanan -Yer Sağlayıcı- olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, Lockerz Türkiye yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, Lockerz Türkiye -Uyar ve Kaldır- prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, destek@lockerzturkiye.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler incelenerek ihlal olduğu belirlenen içerikler Lockerz Türkiye 'den kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı içerik üreten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan üyelerin tespiti için gerekli teknik veriler sağlanacaktır. |
|
|